Uppdragsgivare

Trött på dålig kvalité på möterna/säljen som bokas/görs för ditt företag?
Dags att testa ny samarbetspartner!

Behöver ditt företag hjälp med Mötesbokning?

Vi har specialister både för att boka mot privatpersoner samt mot företag/are.

Direkt till enskilda möten såväl som till seminarier.

Behöver ditt företag hjälp med kvalifikativ försäljning av tjänster eller produkter?

Vi har säljarna du söker, både B2B och B2C.

Låt oss göra ert jobb enklare!

Vilka är vi?

Vi är ett företag som inte lämnar något åt slumpen eller någonsin tummar på kvalitén.

Vi är passionerade, professionella och håller vad vi lovar.

Vi jobbar nära våra samarbetspartners, lär oss ert varumärke, bollar idéer och ser till att överträffa era förväntningar.

Sikta högre, skapa bättre samarbeten!
Ett samarbete med oss kommer ge er maximalt ekonomiskt värde!

Klicka på Om oss för mer information eller kontakta oss direkt för att boka upp ett möte via contact@salesandbooking.com eller använd formuläret du hittar längst ner på sidan!

Nyfiken på vad några av våra befintliga uppdragsgivare har att säga om oss?

“Vi har jobbat tillsammans sedan 2016. En ovärdelig tillgång för oss. Emma & Co jobbar på samma sätt som vi – kvalitet före kvantitet. Hatten av!”
- Partner & Rådgivare

“Vi flyttade vår mötesbokning till Emmas team på rekomendation av kollega i branchen. Vi har nu varit väldigt nöjda samarbetspartners i nästan 4 år. Vårt egna arbete har aldrig varit så enkelt!“

- VD och Senior Rådgivare

”Som tagare av de bokningar som levererat till oss de senaste kvartalen har jag bara gott att säga. Prospekten vi träffar är alltid väl medvetna om syftet med mötet, vilket inte alltid är fallet vid callcenterbokade möten. Vi upplever också en högre frekvens av A-bokningar, dvs svåråtkomliga personer/företag. Hoppas kvalitén består när ni växer, lycka till”.

- Partner & Rådgivare

“Lyhörd & snabbfotad samarbetspartner – exemplariskt duktiga på sitt arbete!”

- Regional Manager

”Full fart och högsta driv från att kontraktet var påskrivet resulterade i en effekt som ingen annan av våra samarbetspartners har lyckats med under flera år. Vi har använt Sales & Booking Service nu i över ett år och är väldigt nöjda. Flexibilitet och anpassning till vårt bolags kunder och målsättningar är en bidragande faktor till att vi ser att detta samarbete kommer att fortlöpa i många år framöver!”

- VD/Managing Director
”Vi har under ca 1,5 år haft ett samarbete och har upplevt ett positivt inflöde av nykund till vårt bolag. Vi har haft flera bokningsbyråer under våra verksamma år, men har aldrig varit mer nöjda än vi är nu. Enkel kommunikation, snabb återkoppling och otroligt flexibla bokare som får väldigt positiv kritik från våra kunder. Vi har även rekommenderat Sales& Booking Service till andra kollegor, inom och utanför vår branch.”
- Administrativ Kontorschef

“Med en nära kontakt har Emma tillsammans med sitt team bokat in privat personer till oss under snart två års tid. Vi har sedan start haft en tät och nära dialog då det är viktigt för oss att våra kärnvärden och vår affärsmodell förmedlas till eventuella nya kunder, vilket Emma är grym på att snappa upp. Flexibla, snabba och lyhörda är deras största styrkor om du frågar mig”

- Partner & Rådgivare

Sales & Booking Service har direkt sedan startat samarbete med oss visat sig vara så mycket mer än ett callcenter med goda resultat. De vårdar våra kundlistor, kunder och varumärke bättre än alla tidigare samarbetspartners. Vi kan varmt rekommendera Sales & Booking Service för de företag som vill höja sina försäljningsiffror med kvalité.

- Head of Sales