Om oss

Sales & Booking Service

Sales & Booking Service verksamhet bedrivs genom sina huvudsäten i Barcelona & Lissabon med bokare samt säljare lokalt samt över hela världen på distans.

Ledningen har tillsammans arbetat med mötesbokning och försäljning i över 35 år och letar alltid upp de bästa karaktärerna för att bedriva en mötesboknings- samt säljverksamhet med stolthet, kvalité och framgång för alla parter.

Vi håller vad vi lovar och vi har ett rykte för att vara charmiga, nogranna, professionella samtidigt som mål i sikte alltid är det primära. Vi eftersträvar att alltid vara så effektiva som möjligt, tidsmässigt och kvalitetsmässigt.

Detta tillsammans med kompetens, kunskap och erfarenhet jobbar vi alltid för att överträffa kundernas förväntan i kundbemötande som genererar till volym samt kvalifikativa möten och sälj.

Vi är en organisation där en bra relation till kunden prioriteras.

Sales & Booking Service ska kännetecknas av att ge alla projekt extra uppmärksamhet och omsorg, vilket medför att projektens resultat överstiger uppdragsgivarens förväntningar.

Vår verksamhetsansvariga började själv med försäljning för snart 20 år sedan och redan då som rookie på kort tid inom en organisation på över 200 kollegor sålde hon 7-8 ggr mer än genomsnittet. Efter det tog hon över en butik från längst ner på listan och med sitt ledarskap byggde upp till bästa butik i Sverige bland över 40 butiker. Hon har efter det lett säljkårer inom fältförsäljning, butiksförsäljning, telefonförsäljning och har nu även ansvarat för mötesbokningen som försäljningen i vår organisation sedan snart 5 år tillbaka.

Det handlar inte om vad man gör utan att man älskar det man gör!

Vi älskar människor, problemlösning och resultat.

Nivån på engagemang och passion för yrket är hög på alla nivåer, från topp till tå, från ledning till bokare och säljare. Alla är starka individer som jobbar mot samma vision och med samma riktlinjer.

Vi lämnar inget åt slumpen och ger allt vi har i alla situationer!

Vad vi kan hjälpa dig med

Vi har erfarenhet att arbeta med mötesbokning (av enskilda möten / till seminarium) och försäljning för många olika uppdragsgivare över hela Sverige.

Vi arbetar både mot privatkunder samt företag/are.

  • Investering – och kapitalplaceringar
  • Sakförsäkringar
  • Personförsäkringar
  • Skatter
  • Pension
  • Allmän financiell rådgivning
  • Winback
  • Tjänsteförsäljning
  • Produktförsäljning
  • Abonemangsförsäljning

Idag har Sales & Booking Service 9 stycken väldigt nöjda uppdragsgivare, och fler på ingång.

Vill du som uppdragsgivare eller arbetssökande vara med på vårt framgångståg?

Klicka på Uppdragsgivare eller Jobb där du finner våra kontaktformulär. Vi ser fram emot att höra från dig!